Muslimsk Ungdom i Danmark, i samarbejde med UMI - Uddannelse og Mentor Indsats, er glade for at præsentere et nyt fantastisk tilbud for børn mellem 8 og 12 år!


Hver lørdag vil ZONEN være åben fra kl. 10-14 in shaa Allah, og danne enestående rammer, hvor muslimske børn kan være sig selv og hygge sig.


Det er dog ikke blot et sted hvor børnene kan hænge ud, men desuden meget andet.


For det er en klub, der udvikler barnet. Her kan de prøve grænser af og være iblandt et godt islamisk fællesskab. Børnene kan udfolde deres kreativitet, og udforske talenter og interesser. Det er også en klub, hvor de vil blive hørt og set, og hvor de til enhver tid kan søge vejledning og råd.


ZONEN vil hjælpe med at styrke børnenes muslimske identitet. For det er vigtigt, at dannelsen sker i en tidlig alder.

Og vi vil støtte børnene i at plante nogle frøer allerede nu, så de, som årene går, kan finde plads i samfundet som en ung, dansk muslim, der hviler i sig selv og finder ro i sin tro.

Vi sørger ligeledes for, at der sker en naturlig overgang til ZONEN for Unge når barnet fylder 13 år og til Muslimsk Ungdom i Danmark når barnet fylder 15 år, så de altid er under udvikling og forbundet til et sundt, muslimsk miljø, også når de træder ind i de voksnes rækker, in shaa Allah.


Vores vision er at se en muslimsk ungdom, der lever Islam og ZONEN er dermed endnu et initiativ i den retning, AlhamduliLlah.


Der vil være månedlig betaling på 350kr. Tilbuddet er for både piger og drenge.

Fanger ZONEN jeres interesse? Udfyld formularen forneden og spred ordet blandt dit netværk.

Vær dog opmærksom på, at der er begrænsede pladser.


Ved spørgsmål, skriv da venligst til Ibrahim Adan på 71 19 30 76