Muslimsk Ungdom i Danmark, i samarbejde med UMI - Uddannelse og Mentor Indsats, er glade for at præsentere et nyt fantastisk tilbud for unge mellem 13 og 17 år!


Hver onsdag og fredag (for drenge) og hver tirsdag (for piger) vil ZONEN være åben kl. 16-21 in shaa Allah, og danne enestående rammer hvor unge muslimer kan være sig selv og hygge sig.


Det er dog ikke blot et sted hvor du kan hænge ud, men desuden meget andet.


For det er en klub, der udvikler de unge. Her kan de prøve grænser af og være iblandt et godt islamisk fællesskab. De kan udfolde deres kreativitet, og udforske deres talenter og interesser. Det er også en klub, hvor de vil blive hørt og set, og hvor de til enhver tid kan søge vejledning og råd.


ZONEN vil hjælpe med at styrke deres muslimske identitet. Og vil støtte dem i at finde deres plads i samfundet som en ung, dansk muslim, som hviler i sig selv og finder ro i sin tro. 

Vi sørger ligeledes for, at der sker en naturlig overgang til Muslimsk Ungdom i Danmark, så de altid er under udvikling og forbundet til et sundt, muslimsk miljø, også når de træder ind i de voksnes rækker, in shaa Allah.


Vores vision er at se en muslimsk ungdom, der lever Islam og ZONEN er dermed endnu et initiativ i den retning, AlhamduliLlah.


Der vil være månedlig betaling på 500kr. for drenge og 250kr. for piger, udover medlemskab i Muslimsk Ungdom i Danmark.

Fanger ZONEN jeres interesse? Udfyld formularen forneden og spred ordet blandt dit netværk.

Vær dog opmærksom på, at der er begrænsede pladser.


Ved spørgsmål, skriv da venligst til Ibrahim Adan på 71 19 30 76